Tre nye høstpoeng til Ballstad

Speaker og Ballstad entusiast John- Inge Berg, syns at det jubles mye i garderoben til Ballstad for tiden.

Speaker og Ballstad entusiast John- Inge Berg, syns at det jubles mye i garderoben til Ballstad for tiden. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

- Det er bare artig for tiden, gliste matchvinner Pål Berg etter at Ballstad vant 1-0 mot Harstad B og sanket tre nye poeng.

DEL

Fem seirer, to uavgjort og kun ett tap i høstsesongen, er status for Ballstad sine åtte høstkamper.

- Det var nok ikke mange som så for seg dette før sesongen og nå er vi i siget, gliser mangeårig kromtapp og storscorer Pål Berg, som ikke ser bort fra at han går for en ny sesong.

- Jeg har nu sagt at det var slutt nå de par siste årene, og det blir tyngre og tyngre. Vi får se, det er bare så artig for tiden.

Fortjent seier

Årets siste hjemmekamp mot tabelltreer Harstad B som har ”bøttet” inn 20 mål på sine tre siste kamper, var på papiret en vanskelig nøtt for hjemmelaget.

Ballstad gikk fryktløs til oppgaven, og dominerte 1. omgangen.

Vinnermålet kom i omgangens siste sekund signert Pål Berg, som alene med keeper satte ballen sikkert i mål.

Ballstad hadde de fleste og største sjansene i omgangen, og kunne like gjerne ha ledet med både to og tre mål til pause. Blant annet hadde Bjørn Olufsen en ball i tverrliggeren.

2. omgang ble mer jevnspilt, og i sluttsekundene holdt publikum på å svelge siste slurk med kaffe i vranghalsen da hjemmelagets Geir Sandnes reddet Harstad sin største sjanse på målstreken.

- Robuste i dag

- Vi har hatt en fin formstigning og har spilt på oss masse selvtillit. I dag var vi robuste, gliste Ballstadtrener Robin Hansen, og la til at de hadde fokus på det defensive arbeidet til dagens kamp.

Mats Dimitri Jensen ble av juryen kåret til dagens ”Ballstadgutt”.

- Mats har tatt steget og var kjempegod i forsvaret i dag, fastslår trener Hansen.

Etter at jubelen hadde lagt seg i garderoben, kom det følgende glose fra speaker og evig Ballstad entusiast John- Inge Berg. – Det er så mye seiersrop i garderoben for tiden, at det nesten ikke er artig lenger.

Foran de to siste bortekampene mot Melbo og Kabelvåg, ligger Ballstad på femteplass. Ett fattig poeng bak ”storebror” Leknes FK. Vi bare nevner det.

Artikkeltags