Trekker seg som trener

Roy Ekrem ble nødt til å spille i kampen mot Mo tidligere i vår. Det er tidlig i sesongen for en trener å fylle opp stallen.

Roy Ekrem ble nødt til å spille i kampen mot Mo tidligere i vår. Det er tidlig i sesongen for en trener å fylle opp stallen. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

- Vi skilles som venner. SI HVA DU MENER OM AVGJØRELSEN I KOMMENTARFELTET NEDENFOR SAKEN.

DEL

Roy Ekrem trekker seg som trener i FK Lofoten, fotballaget som ligger på høyeste nivå i lofotfotballen på seniorsiden,
3. divisjon.

- Roy har valgt å trekke seg. Vi i styret og laget har ikke innfridd hans forventninger, og han har ikke innfridd våre. Det er helt greit, og vi skilles som venner, sier styremedlem Tom Steffensen.

Fredag kveld avviklet FK Lofoten et styremøte der ganske naturlig trenersituasjonen ble diskutert. FK Lofoten har slitt i årets 3. divisjon, og ligger nest sist i tabellen etter seks runder. Ekrem var nødt til å selv rykke inn som spiller i kampen mot Mo, og han har ikke vært fornøyd med spillernes holdninger så langt i sesongen.

- Jeg syns det er et fornuftig tidspunkt for å ta avgjørelsen å trekke seg hvis han ikke har motivasjon, sier Steffensen.

FK Lofoten-styret har ikke funnet en ny trener ennå, men Steffensen ser det som naturlig at Ignàc Tepszics, som i dag er assistenttrener, tar over trenerfunksjonen tils videre.

I dag spiller FK Lofoten hjemmekamp mot Sortland. Det vil være den siste kampen Roy Ekrem leder som lagets trener.

Les hva Roy Ekrem sier om sitt valg å trekke seg som trener i mandagens Lofotposten.

Artikkeltags