Uavgjort for FK Lofoten

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

FK Lofoten spilte 2-2 mot Steigen borte i lørdagens oppgjør.

DEL

Det etter at Steigen ledet 2-0 til pause etter scoringer etter 20 og 40 minutter. Det første baklengsmålet etter frispark og en stuss. Det andre etter frispark, stuss og først på ballen.
- Vi eide første omgang helt til det første baklengsmålet kom på deres første mulighet. Vi skapte sju sjanser, men scoringene uteble. Forferdelig dårlig av oss, sier Frank Johnsen.

I pausen ble Andre Nordheim og Ulf Steffensen Kielland byttet ut, inn kom Markus Schultz og Jon-Helge Lied Thom. Ut med fysikk, inn med to små kjappe. Lofoten kjørte andre omgang, og bare ti minutter var spilt da 2-1 kom. Det etter frispark, ping-pong inne i Steigen-feltet og scoring signert Trygve Eriksen.

2-2 kom på straffespark etter 88 minutter. Sigve Lied Edvardsen feilet ikke på det korrekt idømte straffesparket.
- Vi dro til Steigen for å ta tre poeng, men slik kampen utviklet seg, er vi fornøyd med at vi fikk med oss i det minste ett poeng, konkluderer Frank Johnsen.

FK Lofoten ligger i skrivende stund på fjerdeplass på tabellen – tre poeng bak Medkila på topp, ett poeng bak Bodø/Glimt 2 og Mjølner. Det etter tre seire og to uavgjorte kamper.

HER FINNER DU ØVRIGE RESULTATER OG TABELL

Artikkeltags