Unge fotballspillere storkoste seg på nytt kunstgress

Fornøyde fotballspillere: Værøy og Leknes 1 samlet til felles lagbilde etter kampslutt.

Fornøyde fotballspillere: Værøy og Leknes 1 samlet til felles lagbilde etter kampslutt. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Mini 1, mini 2, lilleguttene og lillejentene fra hele Vest-Lofoten gremmet seg ikke over at fallskjermhoppingen og talene uteble.

DEL

Lørdag var det fotballturnering i Lofothallen og i Leknes Idrettspark i regi av Leknes Fotballklubb. Minispillere, lillegutter og lillejenter møttes til dyst på de nye kunstgressteppene.

Meningen var at en liten markering skulle finne sted i forbindelse med nye kunstgresstepper ute og inne – med fallskjermhoppere fra Bodø Fallskjermklubb og taler. Men den blåste bokstavelig talt bort. For lavt skydekke og for mye vind, i tillegg til regn.

Værøy IL

Men på kunstgressbanene gikk turneringen og kampene like fullt sin gode gang.

Værøy IL var denne gang på plass i tillegg til lagene fra Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Det satte alt og alle stor pris på.

– Vi har vært her tidligere, og det er alltid like artig å være på turnering i Leknes, meldes det fra Værøy-ledelsen.

I alt tre lag, totalt 19 spillere, var på plass fra Værøy IL.

– Artig!

– Det er artig å spille kamper i Lofothallen! Vi vant nettopp 5–1 over Leknes 1, melder Amalie Torsteinsson (8) på Værøy mini 1.

Mål telles egentlig ikke – men de unge spillerne har full kontroll.

– Vi trener mye, og jeg trener ballett og turn i tillegg til fotball, legger Amalie til.

– Jeg driver med snekring og turn i tillegg til fotball, forteller Ariel Johansen (6) på Leknes 1.

Jentene beretter også om lek og moro mellom de tre kampene som de skal spille – og om brus og snop når kampene er spilt.

83 kamper

I alt 83 kamper ble spilt i løpet av den lange turneringslørdagen i regi av Leknes Fotballklubb. Som vanlig ble arrangementet prikkfritt avviklet.

Både spillere, trenere og ledere fra klubbene Gravdal, Ballstad, Stamsund, Blest, Flakstad, Reine, Værøy og Leknes ga uttrykk for at de hadde en flott fotballdag, selv om været var litt ufyselig for dem som spilte kampene sine utendørs.

Artikkeltags