Bryter med<br/>Flakstad Ap

Susann Skeistrand

Susann Skeistrand Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Flakstad Ap mister varaordfører og plassen i formannskapet.

DEL

Nylig meldte varaordfører i Flakstad, Susann Skeistrand, seg ut av Arbeiderpartiet. Skeistrand ble valgt til varaordfører etter valget i 2011, da Ap, Flakstad distriktsliste og Miljøpartiet de Grønne dannet posisjonen i Flakstad.
-Utmeldingen fra Flakstad AP vil jeg ikke kommentere, annet enn at jeg har tenkt på det en stund. Jeg støtter fremdeles Aps politikk og vil fortsette å jobbe politisk for en bedre Flakstad kommune,skriver Susann Skeistrand i en melding til Lofotposten.

Flakstad Ap har to representanter i kommunestyret, og en plass i formannskapet.
– Det er veldig trasig at hun melder seg ut. Ap svekkes i kommunepolitikken, og vi mister plassen i formannskapet når hun fortsetter som uavhengig representant, sier leder Wenche Arntzen.
– Jeg registrerer at varaordføreren har meldt seg ut av Ap. Jeg kjenner ikke årsaken, men hun fortsetter isine verv, sier ordfører Stein Iversen (Flakstad distriktsliste).

Susann Skeistrand er den tredje i kommunestyret som melder seg ut av et parti/liste i Flakstad siden valget i 2011. Marit Meyer brøt i fjor vinter ut av Flakstad distriktsliste, og er uavhengig representant. Bjørn Jakobsen ble valgt inn for Fredvang, Krystad og Skjelfjord bygdeliste. I fjor brøt han ut av gruppen. Jakobsen ble valgt inn i formannskapet for bygdelista.

Artikkeltags