Busk til Codstock

Vidar Busk & his true belivers

Vidar Busk & his true belivers Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Vidar Busk kommer til Codstock 2011.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Vidar Busk var med på den første bluesfestivalen i Henningsvær. Til sommeren er han tilbake med originalbesetningen fra den gang.
I 1998 ble Soulsvær arrangert for første gang. Siden har Codstock blitt en musikalsk begivenhet med stort besøk. Henningsvær har plassert seg på soul og blueskartet med utropstegn.
– Jeg er ekstra tilfreds med at kontrakten med Vidar Busk and his True Believers er på plass. Dette er originalbesetningen fra den gang vi fikk han til Henningsvær på Soulsvær en stund før han ble skikkelig kjent. Han dro fra oss og rett ut på europaturne som oppvarmingsband for BB King, en av største blueskongene som fortsatt har en høy stjerne, sier Kalle Mentzen i Codstock.
Neste års festival kommer uvanlig sent. Codstock har alltid blitt arrangert i pinsen og pinsehelgen 2011 er 12. og 13. juni. – Vi er i ferd med å få på plass flere artister.
Hele programmet skal være spikret i neste måned. Vi starter som vanlig på fredag kveld på ulike arenaer.
Også lørdag 11. juni har vi flere spillesteder, mens avslutningen også neste år skjer på søndag på Festiviteten. Disse avslutningskonsertene søndag har blitt mer og mer attraktive. Det er denne konserten Vidar Busk and his True Believers skal spille. I tillegg har vi fått kontrakt med tyske «Fidlers Green». Det er utrolige band med et trøkk helt uten om det vanlige. De spiller irsk musikk, noe som er blitt et varemerke på Codstock, sier Mentzen. Hvor stor besetning dette bandet kommer med var uklart før jul. Men tar de med hele blåserekka blir det minst åtte musikere på scenen. Så her har publikum en godbit i vente.

Artikkeltags