Flyttet til Leknes og ble toppscorer

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

- Jeg trengte rett og slett en forandring, derfor forlot jeg Harstad og Medkila, forklarer Cecilie Forså Tobiassen (16).

DEL

Eirik Eidissen

- Jeg var litt lei, følte behov for et miljøskifte, og så falt valget på Leknes og LFK hvor jeg kjenner flere av spillerne fra kretslagsamlinger opp gjennom årene, fortsetter andreårseleven ved Vestvågøy videregående skole, idrettsfag.

Cecilie rakk å score 15 mål denne sesongen før hun forlot Medkila. I løpet av de fire kampene så langt i Leknes-drakten har det blitt fem nettkjenninger. Det betyr at hun topper storscorerlista i 2. divisjon avdeling 8 med 20 scoringer. Bare usannsynlig teori kan frata henne å være på topp også når siste seriekamp er spilt.

Også sesongen 2005 havnet måltyven øverst på storscorerlista i 2. divisjon avdeling 8 - med 12 scoringer.

- Jo da, det har blitt en del mål etter hvert. De fleste etter knøvling inne i 16-meteren, men også en del etter å ha blitt spilt gjennom og fri av pasningssikre medspillere med overblikk. Noen mål på langskudd har det også blitt, jeg skyter bra med begge beina, sier Cecilie som også har fått prøve seg i et par kamper på høyere nivå.

- Jeg spilte cupkampen mot Alta og seriekampen mot Fortuna Ålesund. Artig å få prøve seg på 1.divisjonsnivå, konkluderer hun.

Etter at Cecilie hadde bestemt seg for Leknes og LFK, kom meldingen om at hun nå er moden for å bli tatt opp i Medkilas A-stall.

- Men valget er tatt, det kommer nye sjanser - jeg tar ett år av gangen.

Nå rettes alt fokus mot den helt avgjørende seriekampen mot Hardhaus lørdag

- Dersom vi vinner den, er vi både kretsmestere og klare for kvalikkamper for 1. divisjon. Og vinne gjør vi! Vi slo Hardhaus to ganger sist helg, borte, da må det være lov å tro på at vi skal klare å ta dem også i den tredje kampen som til og med går på hjemmebane, melder måltyven.

LES MER OM DENNE SAKEN I PAPIRUTGAVEN!

Artikkeltags