Ga alt for å hindre mål, knekte foten

Roy Ekrem scorer sikkert alene med keeper.

Roy Ekrem scorer sikkert alene med keeper. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

FK Lofoten vant fortjent 4-0 i fotballdramaet på Stranda stadion.

FK Lofoten brettet opp skjortermene, og trødde skikkelig til i duellene mot Tverlandet lørdag kveld. Kampen ble først utsatt i halvannen time da bortelaget, på grunn av uvær måtte kjøre om Narvik for å komme seg til Svolvær. I et skikkelig mannskitvær så ville Lofoten vinne. De mønstret et lag med mye rutine, og mye muskler.

Og det var ”de tre hjelperne” Glenn Jensen, Roy Ekrem og Hans Jørgen Andersen, som vil bli husket fra kampen. Glenn og Roy viste scoringsteft, og scoret et mål hver i førsteomgang. Førstnevnte på en retur etter at Julian Gjertsen skøt i stanga. Mens Ekrem ble spilt gjennom og lobbet sikkert over keeper.

Hans Jørgen Andersen ga alt, var uheldig og knekte foten da han nektet å slippe en Tverlandet-spiller alene mot mål.

I andreomgang scoret Ivan Jokic på et flott skudd, mens Espen Celius satte inn Lofotens fjerde da han headet en corner i mål.

Seieren betyr at Lofoten fortsatt har mulighet til å overleve i divisjonen. Men siden også Grand Bodø vant sin kamp, så må Lofoten vinne over Bodø/Glimt på Aspmyra neste helg, og Grand Bodø må avgi poeng.

- Vi er veldig godt fornøyd med seieren. Det var nervøst i dag. Vi måtte vinne, og spiller med kniven på strupen. Da er det godt med seier. På trening har vi jobbet mye med forsvarspillet, og jeg er spesielt fornøyd med at vi ikke slipper inn mål i dag, sier trener Terje Hansen etter kampen.

Artikkeltags