Mona Sletengen Halvorsen sier til Lofotposten at det gikk i ett i helgen. Hvor mange hun hadde i jobb i cateringfirmaet Stunt Squad i Oslo er hun usikker på.

– Cateringen til Hells Angel var bespising for vel 200 personer. Vi hadde et par andre arrangement i helgen som omfattet langt flere personer, sier Mona, som legger til at det ikke var første gang hun cater Hells Angels..

– Jeg var selv til stede på leveransen til jubileumsfesten til Hells Angel hvor vi hadde en flott buffé, med spareribs, kjøttboller, kylling, laks og masse tilbehør. Vi nordmenn er mer innesluttet enn europeere flest. Det merker jeg godt når jeg cartrer selskap med internasjonal deltakelse, som nå i helgen med Hells Angels. De søreuropeiske og engelske gjestene ga meg mange gode tilbakemeldinger på maten, sier Halvorsen.

Da Norge var vertskap for Eurovision Song Contest på Telenor Arena sto Mona for cateringen av 3000 til 4000 personer hver dag i en hel uke.

– Da gikk det i ett. Det var en stor jobb som mine ansatte taklet på en utmerket måte, sier Mona, som har sitt andre tilholdssted på Risvær.

– Jeg komme nordover senere i høst, da skal jeg blant annet delta på Kvinnekonferansen «Luft under vingene» i Svolvær.

Også politiet var fornøyd med HA sitt gjennomføring av jubileumsfesten i Oslo.