Gospel selger

Oslo Gospel Choir

Oslo Gospel Choir Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

11.desember står Oslo Gospel Choir på scenen i Lofothallen, og halvparten av billettene er allerede solgt.

DEL

For syvende gang gjester Oslo Gospel Choir Lofothallen, og interessen for årets konsert er like stor som tidligere. Tre uker før konserten er halvparten av de 1400 billettene allerede solgt.
-Lofotpublikummet setter stor pris på Oslo Gospel Choir, og i år er det to år siden sist koret besøkte Lofothallen. Korets dirigent Tore W. Aas, som har vært dirigent for koret i alle år, har ved flere anledninger sagt at det blir liksom ikke ordentlig jul før koret har besøkt Lofothallen. Dette skyldes Lofotpublikummet som alltid har tatt i mot koret på en svært positiv måte, og gitt koret svært gode tilbakemeldinger etter konsertene. Denne gangen har koret med seg noen av Norges fremste musikere, og i koret finnes det svært dyktige sangere som enten har eller har hatt egne solokarierer. ”Sprellemannen” Hans Esben Gihle som med sin sjarmerende totendialekt har tatt lofotpublikummet med storm, er selvfølgelig med på årets turne. Det samme er Lars A. Fredriksen, Kine Ludviksen Fossheim og Harald Aune Skorpen som med sin fantastiske stemme kommer til å fremføre ”O helga natt”, heter det i en pressemelding fra Lofothallen som er arrangør.

Koret gjør en rekke konserter i Sveits, Tyskland og Nederland, før de kommer til Nord-Norge og Lofoten.
-I forbindelse med juleturneen i Nord-Norge samarbeider Oslo Gospel Choir med stiftelsen MAP – Makepossible, en stiftelse som arbeider for å forbedre foreldreløse barns oppvekstvilkår både i Afrika og i Ukraina. Kr. 10.- av hver solgte billett i Nord-Norge går til dette formålet, opplyser daglig leder i Lofothallen, Roger Larsen.

Artikkeltags