Fredag åpnet Isabelle Reilo Riis dørene til Gallery Isabelle Reilo Riis på Bekkhaugen på Å.
–Det kribler skikkelig i magen og jeg er kjempespent. Det er utrolig artig at jeg får mitt eget galleri, sier kunstmaleren som bor på Kolbotn men har sterke røtter til Lofoten.
– Helt siden jeg ble født har vi feriert i Lofoten, og siden 2007 har vi hatt feriehus her. Jeg stortrives i Lofoten og det er perfekt å få ha mitt eget galleri her, legger hun til.

Bedre enn forventet

Huset på Bekkhaugen på Å leier hun av Bjørn Ellingsen.
-Han har vært utrolig positiv og har vært til stor hjelp. Huset er utrolig flott. Jeg har leid 1. etasje, og den siste uken har vi rigget oss til. Jeg hadde det helt klart i hodet hvordan galleriet skulle bli. Når jeg i dag ser resultatet så ble det egentlig bedre, forteller kunstmaleren som også har en bachelor i planlegging og ledelse.
-Det er godt å få flere føtter å stå på, men fra høsten av blir det bare maling, sier 23-åringen.

Hun forteller at hun maler litt forskjellig.
–Jeg maler abstrakte og fargerike bilder. Jeg elsker å male og får så mye positiv energi av å male og det kommer til uttrykk i bildene mine, forteller hun.

-Dette er stort

Galleriet åpnet fredag og det blir åpent hele sommeren.
–Jeg blir å ha åpent hele turistsesongen og regner med å avslutte i midten av august. Turistsesongen blir viktig og jeg er spent på responsen, sier den nyblevne gallerieieren som håper at også lokalbefolkningen stikker innom huset på Bekkhaugen.
–Alle er hjertelig velkommen innom. Det er ekstra artig hvis lokalbefolkningen kommer innom, slår hun fast.
-Nå gleder jeg meg bare til å ta imot alle i mitt eget galleri. Det er stort for en 23-åring, sier gallerieier og kunstmaler Isabelle Reilo Riis.

I fjor sommer hadde hun utstilling på Maren Anna i Sørvågen. Hun har også hatt flere andre utstillinger.