Jevnet hekken med jorda

Du skal være stø på labben under kantklipping. Så har visstnok ikke vært tilfelle under en episode i Hilleshamn i Gratangen i sommer. (Illustrasjonsfoto)

Du skal være stø på labben under kantklipping. Så har visstnok ikke vært tilfelle under en episode i Hilleshamn i Gratangen i sommer. (Illustrasjonsfoto) Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Kantklippingen ble vel frisk langs fylkesveien i Gratangen.

DEL

Tor-Ivar Andreassen i Hilleshamn i Gratangen fikk seg en aldri så liten overraskelse da han så resultatet av entreprenørens kantklipping langs fylkesvei 825 tidligere i sommer. Deler av hekken han hadde på eiendommen mot veien var nærmest radert vekk, mens andre hekkplanter sto igjen kraftig barbert.

En måned etter første klage til Statens vegvesen, venter Andreassen ennå på en ordentlig tilbakemelding fra entreprenøren som sto bak klippen.

”Sju, åtte hekkplanter er jevnet med jorda og fire, fem er kraftig frisert. Håper på snarlig respons og opprydding”, het det i klagen han sendte vegvesenet allerede 31. juli. Purring ble sendt 12. august. Nå har også vegvesenet bedt entreprenøren om å rydde opp i forholdet – med følgende utvetydige beskjed:

”Ser av bilder at hekken er godt synlig og burde vært sett av dere under kantklippen”.

- Han har rundet en stolpe utenfor her og deretter svingt inn mot hekken og tatt med seg flere hekkplanter. Nå får jeg håpe entreprenøren snart reagerer og får ryddet opp her. Slik skal det ikke være, sier Tor-Ivar Andreassen til Fremover.

Artikkeltags