Gå til sidens hovedinnhold

Kaffetorsk nummer 50!

Artikkelen er over 8 år gammel

Kaffetorskene strømmer inn og nå har vi passert 50 med god margin.SE OPPDATERT BILDESERIE

I hele fjor fikk vi meldinger om 105 kaffetorsker, noe som var rekord. Hittil i år har vi fått meldinger om 55, mens på samme tid i fjor var det kun tatt 30.

36 kilo på juksa
Nils Wenaas på garnbåten «Chevy» fikk en på 31 kilo utenfor Henningsvær og den ble levert til Jangaard Export AS i Henningsvær. Skipper Harry Lysvoll på snurrevadbåten«Rolleivson» fikk sist fredag en rugg på 36 kilo utenfor Moholmen som de leverte til Kleppstadfisk AS.
Jan M. Hansen på «Jan Gunnar» fra Hopen var ute med juksa sist torsdag og fikk en kaffetorsk på 36 kilo som han leverte til Giæver i Henningsvær.
Fredag fikk skipper Tommy Leonardsen og resten av gutta på garnbåten «Feskargutten» fra Eggum en torsk på Yttersia som veide 32,5 kilo. Det er deres tredje denne sesongen og alle er levert til Steinfjorden Sjømat AS.

Nummer 50
Kaffetorsk nummer femti denne sesongen var det linefisker Ivar Eriksen på «Skarsøy» fra Napp som fikk æren av få. Den ble tatt på Yttersia på mandag og vekta til Lofoten Klippfisk AS stoppet på 31,5 kilo.
Mandag fikk skipper Leif Ole Olavsen på snurrevadbåten «Brandsholmbøen» en kaffetorsk på akkurat 30 kilo ved Moholmen og den ble levert til Olavsen AS? på Steine. Tirsdag leverte Andreas Olsen på «Nordhav» fra Helligvær en torsk på 31 kilo til Napp Fisk AS.?Den var tatt på garn på Yttersia.
Skipper Tor Kristiansen på snurrevadbåten «Havpryd» fra Kabelvåg kunne tirsdag melde inn deres tredje kaffetorsk denne sesongen. Den veide 32 kilo og var tatt ved Moholmen, og levert til Kleppstadfisk.
Snurrevadbåten «Reinefangst» fra Reine var tirsdag også ved Moholmen, og de fikk to kaffetorsker De veide 32 og 33 kilo og ble levert til H. Sverdrup AS på Reine. Dermed er vi oppe i 55 kaffetorsker denne sesongen.

HER KAN DU SE BILDER FRA LIVET PÅ KAIA

BLI MED OM BORD I "VIBEKE CATHRIN"