Landsdelens høyeste hotell åpnet i Bodø

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Mandag åpnet dørene til det splitter nye hotellet Scandic Havet.

Det 17.-etasjers høye hotellet ligger på kaia i sentrum av Bodø.

Overveldet

Like etter kokken 10.00 var de første gjestene på plass i resepsjonen. Her ble de tatt imot med blomster og champagne av hotelldirektør Henry Hansen, til stor applaus fra hotellets mange ansatte, skriver an.no.

- Vi hadde ingen anelse om at hotellet åpnet i dag. Vi visste at det er nytt, men vi hadde aldri trodd at vi skulle bli de første til å sjekke inn, sier Lillan Brustad (56) sjokkert.

Hun er overveldet over mottakelsen.

- Jeg er helt forfær, dette har jeg aldri opplevd før, sier Brustad og smiler fra øre til øre.

Fikk toppsuite

Hun har tatt seg turen fra Hamarøy til Bodø med ektemannen Arne Brustad (76). De skulle opprinnelig bo på et ordinært tomannsrom, men fikk seg en stor overraskelse da de entret rommet i 16. etasje.

- For ei nydelig utsikt! Jeg har ikke ord. Dette ser jo ut som ei leilighet, nå skal vi virkelig kose oss, sier Arne fornøyd mens han ser seg rundt i toppsuiten.

- Vi hadde egentlig bare tenkt å bo her ei natt, men nå kan det godt hende at vi må bli her lenger, sier han og ler.

Stolt

Hotelldirektør Hansen er svært fornøyd med dagen så langt.

- Etter en byggeprosess på over ett år, er det fantastisk å endelig stå her i dag. Dette har vi ventet lenge på, nå kiler det litt i magen, sier han og smiler.

Hansen gleder seg til å vise fram det kystinspirerte hotellet.

- Jeg er utrolig ydmyk og stolt over hva vi har fått til med Scandic Havet. Dette er Bodø sitt hotell. Vi skal være et hotell for alle, ikke bare tilreisende. Her er hele byen velkommen, sier han.

I hotellets toppetasje er det restaurant og skybar med en spektakulær utsikt over hele byen. Hotelldirektøren håper alle vil benytte seg av Bodøs nye serveringssted Roast.

- Utsikten fra restauranten er unik, her ser man Bodø fra sitt aller beste. Her har vi folkelige priser, og vi håper alle tar seg turen hit, sier Hansen.

Artikkeltags