Lover å ha 20 bløtkaker klare

HØSTTREFFET: Når bladene begynner å gulne er det klart for Høsttreffet. ? Vi håper flest mulig tar turen til Lekneshallen søndag ettermiddag, sier president i Lions Club Lofoten, Dan Viggo Vårum. foto: Kai Nikolaisen
ar

HØSTTREFFET: Når bladene begynner å gulne er det klart for Høsttreffet. ? Vi håper flest mulig tar turen til Lekneshallen søndag ettermiddag, sier president i Lions Club Lofoten, Dan Viggo Vårum. foto: Kai Nikolaisen ar Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Søndag inviterer Lions Club Lofoten til det tradisjonsrike Høsttreffet i Lekneshallen. I år blir det ikke satt opp busser, men arrangøren lover at alle som vil ha skyss får det.

DEL

Det er for 42. gang Lions Club Lofoten arrangerer Høsttreffet, og som vanlig er det Lekneshallen som er arena søndag ettermiddag.

Trivelig møteplass

President i Lions Club Lofoten, Dan Viggo Vårum, sier programmet for Høsttreffet er som de andre årene.

–Høsttreffet skal være en plass der eldre, og andre, kan møtes å ha det trivelig sammen med andre. Det blir servering, loddsalg og mye underholdning, sier Vårum som er litt hemmelighetsfull når det gjelder underholdningen.

–Jeg vil ikke røpe for mye, men det blir korsang og selvfølgelig allsang, legger han til.

Over 20 kaker

Ingen som kommer på Høsttreffet trenger å gå sultne eller kaffetørste hjem.

–Vi får uvurderlig hjelp fra damene i Lions club Lofoten Lofotr. De stiller opp med over 20 bløtkaker, i tillegg til snitter. Kaffe blir det også nok av, forteller Vårum.

Ingen buss

Foregående år har arrangørene satt opp gratis busser fra flere steder på Vestvågøy, men det blir det ikke i år.

–De siste årene har færre og færre brukt bussene som er satt opp. I fjor regnet vi på kostnadene og da viste det seg at det kostet rundt 500 kroner for hver passasjer. Vi fant ut at vi kunne bruke pengene på en mer fornuftig måte og valgte da å kutte ut busstilbudet i år, sier Vårum som likevel forsikrer at alle som vil skal få komme på Høsttreffet.

Ordner skyss

–Er det noen som ikke klarer å skaffe seg skyss så vil vi sørge for at de kommer seg til Lekneshallen og hjem igjen. Vi blir å ha en annonse i Lofotposten er det blir oppgitt et telefonnummer folk kan ringe, sier Vårum som håper på full hall.

–Det pleier å komme 300–400 personer og det håper vi på i år. Vi skal gjøre vårt for at det blir en hyggelig ettermiddag, sier president i Lofoten Club Lofoten, Dan Viggo Vårum,

Artikkeltags