Nominert til årets gründerkvinne

Jeanette Johansen

Jeanette Johansen Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Jeanette Johansen, som driver Lofoten Sjokolade på Værøy, er nominert til årets gründerkvinne.

DEL

Jeanette Johansen (38) er eier og daglig leder av sjokoladefabrikken Lofoten Sjokolade som holder til i den nedlagte flyterminalen på Værøy.
Lofoten Sjokolade tilbyr kvalitetssjokolade til bedrifter og privatpersoner. Hver enkelt bit er håndlaget og inneholder bare ekte kvalitetsråvarer og ingen essenser.
Nå er gründeren Jeanette Johansen videre til den nasjonale finalen i konkurransen om å bli "Årets gründerkvinne 2011" sammen med 25 andre kandidater fra hele landet. Nasjonalt hadde til sammen 70 gründerkvinner meldt seg på konkurransen.
Konkurransen ”Årets gründerkvinne 2011” er et samarbeid mellom Nærings- og handelsdepartementet og Innovasjon Norge. Hensikten med konkurransen er å øke antall kvinner som etablerer vekstforetak, og vinneren får en million kroner til videreutvikling av sin bedrift.
- Vi er stolte av de kvinnelige gründerne i fylket, sier avdelingsdirektør Karsten Nestvold i Innovasjon Norge Nordland i en pressemelding og ønsker de nominerte gründerne lykke til i den nasjonale konkurransen.

I løpet av januar skal en jury plukke ut seks finalister som skal presentere seg for en hovedjury i Oslo i februar.
Den 8. mars 2011 blir finalistene presentert på arrangementet Gründerkvinne-konferansen i Oslo, og vinneren kåret. Gründerkvinnekonferansen er åpen for alle gründerkvinner i Norge. Det blir faglige foredrag, motevisning og hyllest av alle finalistene og vinneren.

Artikkeltags