Knut Johansen

De tre nybygde rorbuene, eller skal vi kalle de sjøhusene, er alle tre av meget høy og eksklusiv standard der de ligger i vannkanten med utsikt mot pollen i sydvest og Vågakaillen.

Hver av de tre enhetene inneholder tre soverom med to køyeplasser, to stuer, to flislagte bad og et velutstyrt kjøkken. Det er i tillegg bygd sammenhengende kai-terasse utenfor alle tre mot sjøsiden, og man har tilgang til flytekai dersom man kommer sjøveien og skal bo der. Rikelig med parkeringsplass for biler er på plass.

Et eget sløyeskur er også på plass ved rorbuene, og man bygger nå utendørs massasjebad for inntil åtte personer som skal holde 40 grader hele året. I tillegg kommer det steamdusj og badstu i eget bygg for leietakerne.

Kariosen

€Rorbuene ligger sentralt plassert på en av Kabelvågs flotteste sjøtomter i et historisk fiskeværsmiljø. Fantastisk utsikt mot fjellet Vågakallen, havet og inn mot Vågar. Det er gangavstand til Kabelvåg sentrum, Storvågan med Lofotakvariet, Lofotmuseet og Galleri Espolin. og for tilreisende er det kun seks km til Svolvær, med sine daglige ferge-, hurtigbåt- og hurtigruteanløp. Samt 9,5 km til Svolvær flyplass.

Les mer om saken i papirutgaven fredag