Rudolf (62) sist sett gå mot hurtigrutekaia

Rudolf Ulvær forlater Nordlandssykehuset i Bodø natt til julaften.

Rudolf Ulvær forlater Nordlandssykehuset i Bodø natt til julaften. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet ber om hjelp til å finne savnete Rudolf som har vært borte siden julaften.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

- Rudolf Ulvær som har vært savnet siden natt til julaften er fremdeles ikke kommet til rette. Politiet ber publikum om hjelp til å finne mannen, skriver saltenpolitiet i ei pressemelding.

- Etter tips fra publikum har politiet klart å følge mannens spor til jernbanestasjonen i Bodø. Kl 11.45 på formiddagen den 24. desember ble siste sikre observasjon av Ulvær gjort, da han forlot jernbanestasjonen og gikk i retning av hurtigrutekaja. Politiet har sammen med Røde Kors lett etter Ulvær i nærområdet rundt Nordlandssykehuset i Prinsensgate, i sentrum av Bodø og langs havna. I tillegg har alle kommunikasjonsruter ut av byen blitt sjekket ut. Ingen av disse søkene har så langt gitt resultater. Det er ikke registrert noen bevegelser på Ulværs bankkonto og mobiltlf er slått av, opplyser politiet.

Politiet ber nå publikum se nøye på bilde av savnede som er tatt av overvåkningskamera når han forlater Nordlandssykehuset i Prinsensgate natt til juleaften. Ta kontakt med politiet på tlf 02800 dersom du har informasjon om mannen.

Beskrivelse av Rudolf Ulvær:

  • Grått hår
  • Ca 175 cm, slank
  • Snakker trønderdialekt
  • Blå dongeribukse, svart t-skjorte og svart tynn jakke med hvit stripe over brystet og armene.
  • Halter av og til.
  • Hadde med seg en bag da han forlot sykehuset.

Politiet i Salten meldte lørdag morgen om resultatløs leting etter Rudolf Andreas Ulvær (62), som forsvant fra Bodø natt til julaften.

- Til nå har vi gått igjennom alt av båter fra utestedet Sydøst og ytterst i moloen, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved Salten politidistrikt lørdag morgen.

- Vi har ingenting å nøste videre i, og er avhengig av observasjoner fra folk. Selv om det skulle være et lite tips, kan det være mye mer for oss å jobbe videre med, enn det vi har nå, uttalte Nilsson til Avisa Nordland.

DETTE HAR SKJEDD:

Politiet i Bodø leter etter Rudolf Andreas Ulvær (62). Ulvær er bosatt på Røst, men var innlagt på Nordlandssykehuset da han forsvant natt til julaften,

62-åringen var innlagt på Nordlandssykehuset da han valgte å forlate sykehuset. Ulværs helsetilstand var stabil da han forlot sykehuset, slik at det ikke ble vurdert som noen akutt fare for liv og helse.

Overvåkningsbilder viser at han forlot sykehuset kl 04.17 natt til julaften. Politiet fikk melding kl 04.30 og har siden da lett i byen, men uten resultater.

Artikkeltags