Rungholm svarte leserne

DAT-direktør Jesper Rungholm på turne i Lofoten etter at hans selskap ble tildelt flygingene mellom Bodø og flyplassene i Lofoten og Narvik.

DAT-direktør Jesper Rungholm på turne i Lofoten etter at hans selskap ble tildelt flygingene mellom Bodø og flyplassene i Lofoten og Narvik. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

DAT-sjef Jesper Rungholm var overveldret av den store responsen fra Lofotpostens lesere da han stilte til nettmøte onsdag. NETTMØTE: Les alle spørsmålene og svarene her!

DEL

Hvordan blir egentlig hverdagen for lofotingene som skal ut og reise når DAT (DAnish Air Transport) tar over flygningene til og fra Lofoten 1. april?

Over 80 spørsmål fikk Lofotposten inn i forkant av nettmøtet, og Rungholm anstrengte seg for å svare så mange som mulig på tiden han hadde til rådighet.

- Dette var fantastisk morsomt, og jeg stiller gjerne opp igjen når folk har fått litt erfaring med oss til sommeren, sier DAT-direktøren.

- Hva synes du om spørsmålene du fikk?

- Spørsmålene jeg fikk reflekterer i stor grad de reaksjonene og henvendelsene vi har fått de siste ukene. Mye av uroen har bakgrunn i den korte tidsfristen vi har fått, som er det største problemet. Når vi forhåpentligvis får en avtale med SAS om noen uker, tror jeg også mye faller på plass. Mange av spørsmålene gikk på konkrete ting som vi er i ferd med å løse, som reising med hunder, bagasje og barnevogn for barn under to år, osv, sier Rungholm.

Les alle spørsmålene fra leserne og svarene til Rungholm under.

Laster nettmøte...

Artikkeltags