Russen med <br/>viktig bidrag

Elisabeth Annie Helle (til venstre), var sammen med Victoria Steen redaktør for rødrussens russeavis på Vestvågøy. Leder for aksjonsgruppen Desirée Skjerpen Høgmo (til høyre) setter umåtelig stor pris på at ungdommene engasjerer seg.

Elisabeth Annie Helle (til venstre), var sammen med Victoria Steen redaktør for rødrussens russeavis på Vestvågøy. Leder for aksjonsgruppen Desirée Skjerpen Høgmo (til høyre) setter umåtelig stor pris på at ungdommene engasjerer seg. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Rødrussen ved Vest-Lofoten VGS ga 30.000 kroner til Aksjonsgruppa for fødeavdeling i Lofoten. Onsdag fikk de se hvordan pengene var blitt anvendt.

DEL

Elisabeth Annie Helle var veldig fornøyd med Føde- og Lokalsykehuskonferansen, arrangert av aksjonsgruppa for fødeavdeling i Lofoten.

– Dette er en viktig sak, som kan bli avgjørende for om mange av oss vil flytte hjem igjen med tid og stunder, sier Helle, som sammen med Victoria Steen var redaktør for russeavisen til russekullet fra 2012.

– Vi er stolte av engasjementet til medrussen, som sto på for å selge avisene for å få inn mest mulig penger, sier hun.

Leder for aksjonsgruppen Desirèe Skjerpen Høgmo sier pengene og engasjementet har betydd mye.

– Uten støtten fra russen og andre sponsorer, hadde vi ikke kunnet lage en gratis konferanse med så høyt faglig nivå. Vi setter også umåtelig stor pris på at ungdommene engasjerer seg, sier Skjerpen Høgmo.

Artikkeltags