Gå til sidens hovedinnhold

Tap og uavgjort

Artikkelen er over 13 år gammel

STRØMMEN - LOFOTEN 4-1, FJELLHAMMER - LOFOTEN 1-1: - Kampen mot Strømmen ga oss en god pekepinn på hvor vi skal!

FK Lofoten-trener Terje Hansen er litt klokere etter treningskamper mot Strømmen og Fjellhammer i helga. Det ble tap 1-4 og uavgjort 1-1 i de to kampene, og spesielt i den første kampen ble lofotenguttene overkjørt.

- Spillet før pause var positivt. Da var vi i føringen store deler av omgangen, og selv om vi slapp inn et mål var omgangen positiv. Men i pausen byttet Strømmen inn et par raske spillere, og da revnet vi fullstendig. Vi fikk strekk i laget, og var ikke kompakte nok. De tre på topp spilte i sin egen verden, og rommet mellom midtbanen og forsvaret ble for stort. Da ble vi rett og slett kontret i senk, sier Hansen.

I kampen mot Fjellhammer søndag hadde lofotentreneren håpet å få satt laget skikkelig, ettersom det var siste sjanse til å drille spillestil før seriestarten mot Eidsvold til helga.

- Dessverre kom vi ikke så langt. Vi er på langt nær kommet dit vi skal i forhold til seriestarten. Vi er på tur, men vi rekker nok ikke å bli ferdige til lørdag, sier Terje Hansen, som denne uka vil terpe både taktikk og teori med guttene.

- Nå har vi fått en bra pekepinn på hvor vi skal. Spesielt kampen mot Strømmen ga guttene referanse på hvor lista ligger. Nå må vi jobbe for å komme oss opp dit. Om vi ikke når helt opp, så skal vi ikke være langt unna når vi står på banen i Eidsvold lørdag.

Hansen brukte også helga til å samle informasjon om både Eidsvold og de andre østlands-lagene som spiller i Lofotens avdeling.

- I løpet av helga fikk jeg vite litt av hvert om både Eidsvold, Skjetten, Ullensaker/Kisa og andre lag.

PS! Roy Ekrem scoret begge Lofotens mål i treningskampene. Veteranen er allerede i solid form.