Maner til kamp på Vårløpet: – Gir overskuddet til Aksjon Lofoten sykehus

Spydspisser: Lene Henningsen (t.v.) og Marianne Eidem i Gravdal-Opp og fram, oppfordrer store og små til å delta på Vårløpet på Gravdal den 14. april. Overskuddet gis til Aksjon Lofoten sykehus.

Spydspisser: Lene Henningsen (t.v.) og Marianne Eidem i Gravdal-Opp og fram, oppfordrer store og små til å delta på Vårløpet på Gravdal den 14. april. Overskuddet gis til Aksjon Lofoten sykehus. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

XL-Bygg/Teft utfordrer Bygger’n/Lofot Entreprenør til løpeduell på historiens første utgave av «Vårløpet» 14. april.

DEL

Duellantene XL-Bygg/Teft og Bygger’n/Lofot Entreprenør møtes til løpekamp, og taperen må stille med 10 pizza til fredagslunsjen.

Daglig leder ved XL-Bygg, Freddy Henningsen, ler godt når han kommer med forslaget.

– Ja vi må jo ha noe og kjempe for, og jeg tenker at vinneren er den av oss som prosentvis i forhold til ansatte har flest deltakere som fullfører løpet.

Utfordrer tilbake

Når Lofotposten spiller utfordringen inn for produksjonsleder Magnar Lorentzen i Lofot Entreprenør, får vi en god latter.

– Ja det må vi kunne stille opp på, er det spontane og positive svaret fra Lorentzen, som i neste åndedrag kommer med en utfordring tilbake til XL-Bygg/Teft.

– Vi sponser deltakeravgift på alle våre ansatte som deltar med 100 kroner per person, og utfordrer XL-Bygg/Teft til å gjøre det samme.

Den utfordringen tar Freddy Henningsen hos XL-Bygg på strak arm.

– Klart vi sponser med 100 kroner per deltaker vi også.

Kampklare: Ansatte ved XL-Bygg/Teft er klare til å kjempe om 10 pizza levert på fredagslunchen.

Kampklare: Ansatte ved XL-Bygg/Teft er klare til å kjempe om 10 pizza levert på fredagslunchen. Foto:

Ny dato

Det nye trimløpet på Gravdal som opprinnelig var lagt til søndag 28. april, flyttes nå fram til søndag 14. april.

– Det skal være en fotballturnering her på Gravdal på den datoen vi først planla, så derfor flytter vi løpet slik at flest mulig får anledning til å delta, sier Lena Henningsen og Marianne Eidem hos arrangøren Gravdal – Opp og fram.

Gir bort overskudd

Inspirert av Anette Møller løpet på Moskenes, får Vestvågøy nå sin løpefest gjennom innbyggerforeningen på Gravdal, som gir hele overskuddet til Aksjon Lofoten sykehus.

– Sykehuset angår oss alle både i øst og vest, så her får alle lofotinger en unik mulighet til å støtte Aksjon Lofoten sykehus gjennom å delta i løpet, sier Lene og Marianne, som oppfordrer andre bedrifter og privatpersoner til å delta.

– Dette er godt for helsen, samtidig som man støtter en god sak.

Masse premier

Arrangøren opplyser at man betaler en frivillig startkontingent, og at denne pluss overskuddet fra kafésalget, uavkortet går til Aksjon Lofoten sykehus.

– Startkontingenten bestemmer man selv, og vi kommer til å premiere raskeste dame og herreløper. Ellers blir det trukket ut premier på startnumrene, og vi har massevis av flotte premier som vi har fått sponset, sier Lene og Marianne med breie smil.

Vårløpet har start ved Gravdalshallen søndag 14. april klokken 13.00, og går via Haug og Horn og tilbake til Gravdalshallen. En distanse på rundt mila, som man kan løpe, gå, eller sykle om man vil.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags