Etter lørdagens Lotto-trekning kunne to spillere juble etter å ha fått syv rettt. Hver seg kan de juble for hele 7.250.130 kroner!

Den ene millionæren er ei dame fra Stokmarknes i Nordland. Da Norsk Tipping ringte  mistet hun  både munn og mæle da hun skjønte hun var blitt Lotto-millionær.

-Aaaah... hæ? Herregud... Går det an?

-Glad jeg satt når du ringte!

Det tok noen minutter før kvinnen klarte å ta inn over seg at Lotto-premien var et faktum.

-Ah nå er jeg glad jeg satt, det bobler i kroppen og tårene bare triller her nå. Jeg er så satt ut, forteller den glade millionæren til Norsk Tipping.

Nå gleder hun seg til pengene triller inn på konto så hun kan kikke på brukskontoen sin og glise.

- Ja du kan være sikker på jeg skal kikke på kontoen, nå har jeg fått vin i glasset her og så nå er alt bare velstand, sier nordleningen fornnøyd.

Dobbelt nordnorsk

I tillegg til kvinnen fra Stokmarknes, klarte også ei kvinne fra Sandnessjøen sju rette tall denne lørdagen.

- Åh, jeg svimer av. Jeg har nesten ikke ord. Det er helt ubeskrivelig, sier den lettere sjokkerte Lotto-millionæren når hun får beskjeden fra Hamar.

Hun forteller at hun alltid har drømt om å vinne i Lotto, men at hun aldri har turt å tro på at det virkelig kunne skje henne.

- Altså, hva skal jeg bruke så mye penger på! Haha, ja nå må jeg tenke meg godt om. Nå er jeg bare et eneste stort smil, sier den lykkelige millionæren til Norsk Tipping.

Vinnerrekka lørdag 17. februar inneholder disse tallene:

1 - 4 - 12 - 16 - 21 - 30 - 34 Tilleggstall: 13