Gå til sidens hovedinnhold

Frekke tyver rundstjal Ivar Solbergs arbeidsbil

Artikkelen er over 2 år gammel

I løpet av de siste dagene har frekke tyver vært på ferde og rundstjålet Ivar Solbergs MAN trekkvogn.

– Det er stjålet diesel, stereo, walkietalkie, betjeningsdel til Webasto, madrasser, sentralelektronikk, baklys, 4-kretsventil med mer. Hvis noen har sett eller hørt om noe aktivitet rundt bilen vil tips som fører til noe bli belønnet, skriver Solberg på sin Facebook-side.

Til Lofotposten forteller han at tyvene har gått systematisk til verks, og at tyveriene virker målrettet.

– De har hentet elektronikk som bare passer noen få modeller. Jeg tror det er noen som trenger delene til en tilsvarende trekkvogn som har gjort dette, mener Solberg.

Arbeidsbilen sto parkert i steinbruddet mellom Lyngvær og Kleppstad da tyvene var på ferde. Solberg mener det må ha skjedd i løpet av de siste dagene.

– Bilen kan ikke flyttes slik den står nå. Det er borttatt så mange sentrale deler at den står bom fast, forklarer Solberg.

Tyveriet er politianmeldt, og forsikringen er i orden. Solberg føler seg likevel ikke trygg på at han ikke kommer til å lide økonomisk tap av hendelsen.

– Jeg håper selvfølgelig ikke det, men slike ting krever tid og ressurser. Jeg vet ikke om dette kommer til å bli oppklart, men det er lov å håpe. Bilen var låst, men begge dørene er brutt opp og alle skap er tømt. Det er for jævlig at ting ikke får stå i ro, sier en oppgitt Solberg, som gjerne vil ha tips i saken.

Kommentarer til denne saken