Gå til sidens hovedinnhold

Lyse Netter klar med ny låt: – Vi la fokuset i dette året på å skrive låter

Vågan-bandet Lyse Netter er klar med ny låt.

Fredag slapp de låta «Oppe hele natta». Bandet består av Øystein Falch Alsos, Isak Falch Alsos, Sverre Tollefsen Laupstad, Lars Haug Nilsen og Endre Thesen Harnes.

– På tross av et uoversiktlig og noe kaotisk musikkår med avlyste konserter og festivaler og strenge publikumsbegrensninger, har bandet både fått spilt en god håndfull utsolgte konserter og valgt å legge hovedfokuset på et område de selv har kunnet kontrollere – nemlig musikkproduksjon og låtskriving, melder bandet selv.

Det har gitt langt flere skisser til nye låter, i langt større grad enn bandet selv turte å håpe på. Det første resultatet av det er nettopp denne siste singelen.

Bandet selv beskriver «Oppe hele natta» som en frisk og leken poplåt.

– Låten tar oss med til et lyst og bekymringsløst poplandskap tydelig inspirert av 80-tallet, med et hooky refreng som både fester seg på første lytt og innbyr til hengiven allsang. Kanskje akkurat det vi trenger nå som det går mot mørkere dager?

Les også

Splitter nye Lofotsalen innvies: – Dette er Norges mest velutstyrte tekniske rom!

Lyse Netter innviet tidligere i år den nye Lofotsalen i Thon Hotel Svolvær. Øystein Falch Alsos sier de har bestemt seg for å gjøre relativt få konserter fram til i vår, for å få ferdig utgivelser.

– Forhåpentligvis blir det fullt trøkk mot sommeren.

Les også

Trevarefabrikken beklager kansellering av Lyse Netter: – Det ble en tap-tap situasjon for alle parter

Kommentarer til denne saken