Bandet har allikevel opplevd stor interesse for nyinnspillingen, forteller gitarist Øystein Falch Alsos (33).

- Låta har vært ute et par dager nå, og det er veldig stor stas å se hvor mange fine tilbakemeldinger vi har fått! Det er åpenbart at mange liker låta, og det er ingenting som er artigere enn det, meddeler Alsos entusiastisk.

Øystein Falch Alsos er den eneste av bandmedlemmene som fortsatt er bosatt i Svolvær. Resten av bandmedlemmene holder til i Oslo. Kompisgjengen fra Lofoten har hatt mye tid sammen tross flere konsert-avlysninger det siste året.

- Alt vi hadde planlagt av live-aktivitet ble utsatt, så vi har derfor fokusert på innspilling og låtskriving det siste året, forteller gitaristen.

De har brukt pandemien på å få unna låtproduksjon de lenge har ønsket å sett ut i livet. Den nyinnspilte låta "Kjærlighet" skiller seg ut fra deres tidligere sanger.

- Det er en mer nærere, tettere, mer nedpå låt enn hva vi har sluppet før. VI håper at vi treffer folk . Låten er veldig ekte - en hyllest til dansegulvet, legger Alsos til.

- Har dere planer om konsert i Lofoten?

- Vi holder på å planlegge noen greier for sommeren nå, det blir nok ikke båtkonsert som i fjor, men planer for konsert i Lofoten det har vi.