De heldige måtte da dele førstepremiepotten og endte opp med en gevinst på 2,1 millioner kroner hver.

En mann fra Nordland var en av de heldige vinnerne,

- Nå har jeg ventet på telefon fra dere, var mannens første kommentar i følge tippeselskapet.

Vedkommende hadde fulgt nøye med på TV-sendingen og kjente igjen tallene. Vinnerrekka har mannen satt samen for 20 år siden.

- Jeg vant på lykkekupongen min. Det er vanskelig å beskrive følelsen av å se alle tallene mine bli trukket ut, meddelte mannen, som ønsker å være anonym.

I tillegg til nordlendingen, var det en kvinne fra Rogaland, en kvinne fra Nordre Follo, en mann fra Bergen, en kvinne fra Oslo,

Norsk Tipping opplyser videre at de søndags formiddag ikke har fått kontakt med to av lørdagens vinnere. Det skal dreie seg om en mann fra Trøndelag og en mann fra Oslo.

Vinnersjanse Lotto:

  • For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom man spiller én rekke, er den teoretiske sannsjansen for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjansen for Lotto her.
  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 11 509 409
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 190
  • Antall millionærer i 2019: 179 (inkludert andelsbankvinnere og andelslagvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 29 455 620 kr