Norges Fotballforbund deler hvert år ut flere hederspriser. Marianne Flaaten som er leder i Ballstad UIL var nominert som årets kvinnelige leder.

– Flaaten har vært svært delaktig i å få klubben sertifisert som Kvalitetsklubb nivå 1. Flaaten har hatt en rekke klubbroller, ansvarlig spilleregistrering, overgangsansvarlig, ansvarlig politiattest, FIKS-ansvarlig, ansvarlig lagspåmelding og kvalitetsklubbansvarlig, het det i nominasjonen fra NFF.

-Absurd

Under cupfinaleseminaret i Oslo på lørdag ble det klart at Marianne er årets kvinnelige leder. Hun fikk det synlige beviset utdelt av president i NFF, Terje Svendsen.

– Det er helt at absurd at eg, fra lille Ballstad, skal få en sånn prestisjetung pris, sier prisvinneren når Lofotposten får tak i henne kort tid etter utdelingen.

Hun legger ikke skjul på at hun er stolt.

– Klart jeg er kjempestolt. Både på egne, og ikke minst på klubbens vegne. Denne prisen deler jeg med alle i klubben. Det er ikke verst at folk legger merke til hva vi gjør på Ballstad. Alle i BUIL har en del i prisen, og dette viser det vi alltid har ment på Ballstad. I lag får vi til det aller meste, sier den glade prisvinneren.

Stor feiring på Ballstad

Hun hadde ikke stor tro på at hun ville få prisen.

– De to andre nominerte har mye lengre fartstid enn meg, så jeg hadde ingen forhåpninger. Jeg trodde ikke det var sant når de ropte mitt navn. Jeg håper at denne prisen vil inspirere andre som kanskje har lyst til å bidra. Det er plass til alle i fotballen, sier Flaaten.

Etter seminaret blir det cupfinale mellom Vålerenga og Lillestrøm.

– Blir det noen feiring?

– Ja, det blir nok en liten feiring i kveld. Den store feiringen skal jeg ta når jeg kommer hjem og da sammen med hele klubben, sier årets kvinnelige leder i Norges Fotballforbund.,