– Jeg vil veldig gjerne ha det igjen, ettersom jeg er veldig glad i det. Jeg lærte meg å surfe på det brettet og vil gjerne bruke det videre, sier Marie Wahlstrøm.

Leter på Facebook

– Det har flydd av biltaket og landet på Osanbrua, jeg veldig glad for at det ikke falt rett i vannet. Dessverre registrerte jeg ikke at det falt av, ettersom jeg også har en skiboks på taket, forteller hun.

En tilfeldig forbipasserende tok bilde av brettet på Osabrua og la det ut på Facebook med spørsmål om hvem sitt det var.

– Da jeg så innlegget på Facebook snudde jeg og dro tilbake, men da var brettet borte. Jeg har snakket med personen som la ut innlegget, men han hadde ikke hatt mulighet til å ta det med seg. Jeg har prøvd å søke etter det på Facebook, men ingen har tatt kontakt enda. Jeg har også tatt kontakt med politiet, forteller Wahlstrøm.

Det er et superfish trekarbon vektor surfboard 7S. På undersiden er det rosa og blått med lyseblå finner og mørkeblått tau. Det la inni en grå pose da det falt av biltaket.

Brettet ble kjøpt da Wahlstrøm kom inn på Lofoten Folkehøgskole i fjor.

– Det betyr masse for meg. Det er jo hele dette fantastiske året i ett brett. Det bringer fram mange gode minner, som da jeg tok min første bølge og turer til Flakstad, sier hun.

Stor surfeglede

Folkehøgskoleeleven drar nå hjem til Oslo etter endt skoleår, uten surfebrettet sitt. Til høsten skal hun studere i Trondheim og håpte på å få brukt brettet der.

– Jeg vet at det er en surfegjeng der som drar til Unstad på surfetur og jeg vil gjerne være med på det, da trenger jeg brettet mitt. Surfegleden min er så stor, jeg er ikke ferdig, sier hun, og legger til:

– Jeg håper noen har funnet det og bare ikke vet hvem de skal kontakte. Jeg har troen på at folk er snille, og tror ikke noen har tatt det.

Hun ber folk med informasjon om surfebrettet ta kontakt på mailen marie@wahlstrom.no