Ble hedret av kommunen

STOLTE: Einar Solvang og Monica Kleffelgård-Hartviksen fra LAS med miljøprisen, Tone Johanne Pedersen med kulturprisen og Christian Mide med næringsprisen.

STOLTE: Einar Solvang og Monica Kleffelgård-Hartviksen fra LAS med miljøprisen, Tone Johanne Pedersen med kulturprisen og Christian Mide med næringsprisen.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Det er for lengst klart hvem som får kulturprisen, næringsprisen og miljøprisen i Vestvågøy i år. Det er blitt en tradisjon at prisene deles ut under Matfestivalen i Lofoten.

Les også: Kommunen gir pris til disse aktørene

Tone Johanne Pedersen fra Ballstad fikk kulturprisen for sitt frivillige arbeid innen speiderbevegelse.

-Jeg er stolt, rørt og glad. Denne prisen deler jeg med alle dere i speideren, sa prisvinneren før hun avsluttet med speiderropet.

Les også: -Ingen har fotjent prisen mer enn Tone

Miljøprisen ble delt ut for andre gang og i år gikk den til Lofoten Avfallsselskap.

–Det er en ære å få en slik pris. Vi hadde ikke klart dette uten det store engasjementet blant folk, sa daglig leder Einar Solvang i sin tale.

Gründer Christian Mide i Conceptomed AS fikk næringsprisen.

–Jeg må si at jeg føler sterkt å dele denne prisen med de ansatte og våre investorer. Og bare for å ha det klart. Hovedkontoret skal i overskuelig framtid ligge på Ballstad, slo en glad og stolt Mide fast og fikk applaus.

–Steike artig å få en slik pris 

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags