Gå til sidens hovedinnhold

Vant tur til Matfestivalen

Artikkelen er over 6 år gammel

Matfestivalen i Lofoten er i helgen i Oslo på årets Matstreif 2015 i regi Innovasjon Norge. I den anledning har nettstedet Aperitif.no arrangerert en amatørkokk-konkurranse i samarbeid med Matfestivalen.

Roger Larsen kunne lørdag overreke prisen, en reise til Leknes og matfestivalen sist helgen i september, til Helle Øder Valebrokk.

- Hun skal lage og vise fram vinneretten sin, forteller Larsen.

Ifølge Aperitif.no var Valebrokks rett: Lettsaltet torsk med kantareller, sommerkål, spekeskinke og hasselnøtter.

- Denne torskeretten tar under en halv time å lage. Den har deilig salt fra spekeskinken, sødme fra kålen og potetene og høstlig tilbehør som kantareller og ristede hasselnøtter. Dette er en frisk og deilig måte å spise torsk på, som du garantert vil like, uttaler Valebrokk til Aperitiv.no

Valebrokk driver til daglig bloggen helleskitchen.no

En jury kåret av vinneren. Denne besto av Jostein Medhus, Kulinarisk Akademi, Christer Rodin, Restaurant Fjord og Sebastian Gomez, Feinschmecker.

Kommentarer til denne saken