Det er andre gang på rad 23-åringen fra Svolvær tas ut i den norske A-landslagstroppen. 

Til kampene mot Malta og Sverige ble Normann tatt ut. Da ble det et innhopp det siste kvarteret i 2-0-serien mot Malta, hvor han fikk en noe uvant kantrolle. I 1-1-kampen mot Sverige var han ubenyttet reserve.  

Normann har siden bemerket seg med positivt fortegn for klubblaget FC Rostov. Han leverte blant annet en kandidat til årets mål i den russiske toppserien, med en kanonkule mot Terek Grozny. I tillegg hadde han en strålende målgivende pasning mot Dinamo Moskva, da Rostov vant 3-0. 

Det var en pasning som landslagssjef Lars Lagerbäck trakk frem på pressekonferansen tirsdag. 

- Han har kommet inn sent på landslaget. Han har vært veldig toneangivende på et bra lag som spiller i en sterk liga. Jeg anbefaler å ta en titt på pasningen som han hadde i forrige kamp. Den var helt på høyde med pasningen til Martin Ødegaard, sier Lagerbäck - med henvisning til Ødegaards' assist for Real Sociedad, mot Alaves - en pasning som gikk viralt. 

For Norge er kampene mot Spania og Romania uhyre viktig, med tanke på å sikre seg den viktige andreplassen i gruppen. I skrivende stund ligger Norge på fjerdeplass i Gruppe F. Det er to poeng opp til Sverige på andreplass, som gir direkte plass i EM 2020.