Mathias Nordmann har vært så langt nede at han har vurdert å legge opp som fotballspiller. Svolvær-gutten føler seg lurt av Bodø/Glimt etter at klubben nekter å selge ham til Vålerenga. Det skriver VG. Normann vil ikke si noe om størrelsen på budet, men etter det avisa har grunn til å tro dreier det seg om mellom fem og seks millioner kroner.

Midbanespilleren skrev femårskontrakt med Bodø/Glimt i fjor - og ifølge pappa og daværende rådgiver Sten Normann med en klar forutsetning om at klubben ikke skulle stå i veien om unggutten ønsket å ta nye steg.

– Kall oss gjerne naive og godtroende, men vi tok det for gitt at en klubbdirektør (Bjørn-Tore Hansen) har integritet, at han ikke lyver - og at han står for det han har sagt: At Glimt ikke ville legge hindringer i veien hvis det kom et fornuftig bud. Vi synes ikke noe om at lovnadene som ble gitt ikke gjelder lenger, sier Sten Normann til VG.

Skal motivere sønnen

Normann ønsker ikke å kommentere saken ytterligere til Lofotposten, men forteller at de nå jobber med å motivere Mathias.

- Vi har ikke noe annen plan enn å motivere han til å stå på. Det er det viktigste, sier Normann, og legger til;

- Men motivert tror jeg også han er. Han er såpass glad i å spille fotball. Det med å legge opp var en tanke i frustrasjon, ingen trussel. Nå skal Mathias gi alt så lenge han spiller i Glimt, det kommer han til å gjøre uansett hvor han er.

- Beklagelig

Mathias Normann har ved flere anledninger uttalt at han ønsker å spille i Eliteserien etter at Bodø/Glimt rykket ned etter fjorårets sesong.

Les også: Ingen konkrete henvendelser

Bjørn-Tore Hansen, som er i ferd med å avslutte karrieren sin i Bodø/Glimt, vil ikke si noe om hva som ble sagt da midtbanetalentet skrev langtidskontrakt – og gir VG dette svaret på uttalelsene om at Normann føler seg lurt:

– Det blir feil å gå inn på enkeltsaker som det når det handler om arbeidsforhold. Men det er beklagelig at Sten føler seg lurt. Når det er sagt, så tror jeg vi historisk kan vise til at vi både utvikler og selger spillere hele tiden. Jeg er helt sikker på at Mathias kommer til å bli solgt til større klubber hvis han utvikler seg videre.