Gå til sidens hovedinnhold

–Konserten med OnklP var syk bra!

OnklP og De fjerne slektningene på Leknes

Artikkelen er over 4 år gammel

– Konserten med OnklP og De fjerne slektningene var syk bra!

Det slår Helene Torheim, Julie Aspenes, Stine Lykseth og Emilie Isaksen fast rett etter at OnklP og De fjerne slektningene hadde gått av scenen på Meieriet kultursenter fredag ettermiddag.

Denne konserten var rusfri og hadde aldersgrense 13 år. Konserten var et samarbeid meld Qltura og PlateGeir Produksjon.

Hardtslående "slektstreff"

Rundt 110 ungdommer hadde tatt turen til Meieriet og de fikk oppleve et hardtslående «slektstreff». OnklP og bandet ga alt og etter hvert ble publikum mer med.

OnklP og De fjerne slektningen spilte gamle låter, men presenterte en helt ny lå som har fått navnet Den hellige gral. Den er i samme stil som de andre låtene. En kombinasjon av rock og rap og det fungerer!

Konserten ble selvfølgelig avsluttet med Styggen på ryggen som er den største hiten fra OnklP og De fjerne slektningene.

Se bildene:

Bildeserie

Bildeglimt fra konserten

 

-Uvant med konserter

Ungdommene var fornøyd.

– Dette var sykt bra. Det er spennende at det kommer så bra band hit til Leknes og at vi under 18 år får komme inn, sier Helene Torheim, Julie Aspenes, Stine Lykseth og Emilie Isaksen.

De er enige om at stemningen ikke var på topp med det samme.

– Vi er ikke så vante med å gå på konsert så vi var nok litt sjenerte i starten. Etter hvert som vi ble varme i trøya så ble vi revet med. Det var rett og slett kjempeartig, slår de fire fast.

På spørsmål om favorittlåt var de fire samstemte.

– Styggen på ryggen! Den er kjempetøft, kommer det fra de fire jentene.

De håper at det kommer flere muligheter til å gå på konsert.

– Vi håper på flere konserter og gleder oss masse til VG-lista, sier Helene Torheim, Julie Aspenes, Stine Lykseth og Emilie Isaksen.

Arranger Geir Kristian Johansen i Plategeir Produksjon var fornøyd med publikumsoppmøtet på den rusfrie konserten.

– 110 stykker er som forventet. Nå håper vi at det kommer mye folk på konserten med 18-årsgrense senere i kveld, sier Geir Kristian Johansen.

Kommentarer til denne saken