Festbråk flere steder i regionen

 Illustrasjonsfoto.

Illustrasjonsfoto. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Natt til søndag fikk politiet melding om en beruset mann som hadde lagt seg i en grøft på Oppdøl i Vestvågøy. Det virket som om mannen trengte hjelp, og politiet kjørte 20-åringen hjem til egen bopel.

Det var også festbråk flere steder i distriktet, og politiet i Midtre Hålogaland hadde mer enn nok å gjøre natt til søndag.

I Harstad mottok de klager på en fest midt i sentrum. Høy musikk gjorde at naboene ikke fikke sove. Arrangøren fikk tilsnakk av politiet og ble bedt om å dempe lyd ellers ville festen bli avsluttet av politiet.

På Ankenes fikk politiet melding om krangling og støy på en privat adresse. En 20år gammel mann skal ha fått skader i hodet, og ble sendt til sykehus i ambulanse. Personen som skadet vedkommende, en 30 år gammel mann, erkjente forholdet, og ble pågrepet. Vitneavhør og åstedsundersøkelser ble også gjort, og sak er opprettet.

Russefeiringen startet også for flere i natt, og i Narvik fikk politiet melding om at en russ følte seg forulmepet etter at noen i en annen russebil skal ha kastet urin på han. Russen vurderer å anmelde forholdet.

På Melbu ble en mann mistenkt for promillekjøring pågrepet. Mannen i 30-årene har erkjent kjøringen, nødvendige prøver ble tatt, og sak opprettes.

Artikkeltags