Kjære gode, snille pappaen vår!

Foto:

Av

Minneord Per Ole Horne.

DEL

Minneord

Det finnes ikke ord for det som nå har skjedd. En ulykke som kom så brutalt og brått inn i livet vårt. Men det finnes ord på den pappaen du har vært. Kjersti og jeg hadde en fin barndom og tidlig ungdomstid. Du var lugn, god og snill. Du lærte meg mye pappa, selv om du alltid jobbet veldig mye og hadde vanskelig med å holde avtaler og klokka. Du kom ofte altfor sent, men med et smil om munnen og med kjærligheten du viste, var det ingen problem å tilgi.

Jeg husker som sagt at du jobbet mye, men vi hadde også fine turer sammen som familie. Vi besøkte fjell og natur, ofte med telt. Vi besøkte sjøen på sommertid og hadde fint campingliv på Eikeren.

Livet snudde seg litt da du og mamma skilte lag. Du flyttet nordover og skapte et liv der - også med mye jobbing. Årene har gått, kontakten ble mindre, men du har alltid vært i mitt og Kjerstis hjerte. Kjersti, som autist, spurte ofte etter deg, pappa, og sa alltid hvor glad hun var i deg. En pappa er alltid en pappa. Vi skal bære deg med oss i tankene, tenke tilbake på alt det gode. Jeg er veldig takknemlig for det du har lært meg. Du snekret, mekket på bil, kjørte store kjøretøy som var tungt lastet, en skikkelig tøff pappa, som jeg er så stolt av, og som har gitt meg mange av de samme interesser og egenskaper.

Nå som jeg selv har blitt pappa til Hannah Elise og nyfødte Ole Jørgen, som kom 2.april, skal jeg ta med meg deg i tankene når jeg skal være pappa resten av livet mitt.

Vi kommer til å savne deg, pappa!

Varme siste hilsener fra Kjersti og Ole Christoffer.

Skriv ditt leserbrev her «

Si din mening om Lofoten, samfunnet og folket som bor her. Vi prioriterer lokale innlegg og lokale debattanter.

Artikkeltags