Gå til sidens hovedinnhold

Monica (33) tilbyr seg å hjelpe med julehandel og gardiner før jul: – Tanken er å hjelpe fordi jeg kan det

Artikkelen er over 1 år gammel

I et innlegg på Facebook tilbyr Monica Alexandra Markussen fra Vestvågøy seg å hjelpe de som måtte trenge det, før jul.

– Det hjelper meg selv like mye som det hjelper noen andre. Jeg har dagene fri, og vet at mange er alene i jula. I stedet for å sitte hjemme, så kan jeg hjelpe noen. Jeg har jo anledning til å gjøre det, forklarer hun.

I Facebook-posten forteller hun også at hun har to små barn, som hun prøver å lære at man skal hjelpe til uten å forvente noe tilbake.

– Tanken er å hjelpe fordi jeg kan det, sier Markussen.

Kan hjelpe med mye

Hun sier hun kan bidra med det meste. I hovedsak har hun tenkt at dette er rettet mot eldre, men hun vil gjerne at alle som trenger hjelp tar kontakt.

– Jeg kan ikke hjelpe økonomisk, men man kan jo hjelpe med så mye annet. Uansett om de trenger hjelp til julevask, stryke og henge opp gardiner eller duker. Eller om de trenger å handle. Det er ei uka igjen til jul og det kan være mange som ikke har fått opp gardinene eller kommer seg på butikken. Det kan være greit å få sitte i en bil på når det er glatt føre ute.

Den eneste begrensningen er at det bør være på Vestvågøy.

– Jeg har ikke mulighet til å dra så langt. Men folk som vil ha selskap kan også komme og drikke kaffe med meg og ungene, sier hun.

Positiv respons

Posten på Facebook ble godt mottatt. Den har blitt delt mange ganger og over 250 likerklikk på to timer. Alle kommentarene på innlegget er utelukkende positive.

– Jeg har ikke fått noen respons fra noen som trenger hjelp, ennå. Men responsen fra andre har vært fantastisk, sier Markussen.

Kommentarer til denne saken