Løp inn 16.150,-til sykehusparken

Takknemlig: Lene Henningsen (t.v) og Marianne Eidem i Gravdal-opp og fram, er glade og takknemlig for pengegaven fra Anette Møller løpet

Takknemlig: Lene Henningsen (t.v) og Marianne Eidem i Gravdal-opp og fram, er glade og takknemlig for pengegaven fra Anette Møller løpet Foto:

Av

Anette Møller løpet bidrar med 16.150,- til sykehusparken

DEL

Arrangøren av Vinterspranget/Anette Møller løpet, ga i år overskuddet fra løpet til Gravdal-opp og fram og arbeidet med å forskjønne sykehusparken.

- Herlighet, det er jo bare helt fantastisk, jubler Lene Henningsen i Gravdal-opp og fram.

Hun forteller at de er kjempefornøyd med at de får hele 16.150,- inn på kontoen, og at pengene kommer godt med i arbeidet med å gjøre parken utenfor sykehuset på Gravdal penere.

- Ja de pengene kommer godt med, og vi er så takknemlig for at Anette Møller-løpet støtter denne saken i år, sier Henningsen.

Løpefest: Anette Møller (foran) og 85 andre deltakere, sørget for penger til forskjønning av sykehusparken.

Løpefest: Anette Møller (foran) og 85 andre deltakere, sørget for penger til forskjønning av sykehusparken. Foto:

Årets utgave av Anette Møller løpet var det sjette i rekken, og hadde 86 deltakere på startstreken.

Tidligere har løpefesten i Moskenes støttet Foreningen for muskelsyke, organisasjonen MOT, Barnekreftsaken i Nordland, og arbeidet med trygg sti opp på Reinebringen.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags