I helga blir det blodsmak, høye laktatverdier og fine fjellopplevelser!

Startfeltet i den første utgaven av motbakkeløpet Offersøykammen Opp. Nå er arrangørene klar for ny utgave.

Startfeltet i den første utgaven av motbakkeløpet Offersøykammen Opp. Nå er arrangørene klar for ny utgave.

Artikkelen er over 2 år gammel

I helgen blir det blodsmak, høye laktatverdier og fine fjellopplevelser både i øst og vest.

DEL

Lørdag går gratisløpet Offersøykammen Opp av stabelen på Vestvågøy for andre gang. Fjorårets motbakkeløp ble en solfylt suksess, og arrangørene i klubben Løpefoten håper på like god klaff i år.

– Vi satser på like god stemning i år som i fjor. Vi håper mange tar turen enten for å heie eller delta, så kan vi sammen gjøre dette til en gratis, kul og sprek folkefest for å hylle den fine, nære naturen og mulighetene som finnes i Lofoten, forteller Bjørnar Kolflaath på vegne av arrangørklubben i en pressemelding. Løypa er vel 3 kilometer lang med rundt 450 høydemeter stigning.

Som om ikke det var nok tar også KS Ski Lofoten på seg arrangørbuksene og sveiver i gang Skrovafjellet opp lørdag. Klubben annonserte tidligere celeber deltakelse, med skikongen Bjørn Dæhlie og TV-profil Arne Hjeltnes på lista over påmeldte.

– Vi har store forventninger. I år har vi ny og lengre løype. Det blir en skikkelig løpsfest på Skrova, så vi håper så mange som mulig tar turen for å måle krefter med Bjørn Dæhlie og teste seg selv opp Skrovafjellet, forteller Jan Eivind Fredly i KS Ski Lofoten.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken