Gå til sidens hovedinnhold

Bendik Kajander debutterer live på Ballstaddagan

Artikkelen er over 5 år gammel

Bendik Kajander fra Ørsnes fikk en pangstart med debutsingelen «E du den du vil vær?»

Singelen kom ut i april og oppnådde umiddelbar radio-listing på P3 og har så langt fått over 150.000 avspillinger på Spotify.

Når har Bendik Kajander med band lagt ut på turne. På Ballstad i dag tirsdag gjør bandet sin første liveopptreden.

– Pågangen har vært enorm etter at vi slapp vår debutsingel, nå gleder vi oss veldig til å spille live, sier frontfigur Bendik Kajander.

Turneliste

På turneen er det å spillesteder. Her er listen:

05.07 Ballstaddagan, Lofoten

30.07 NU-sommerleir, Knattholmen

06.08 Oggasjakkafestivalen, Honningsvåg

09.08 Klubbøya, Tilt, Oslo

16.08 UiT, Tromsø

18.08 Pstereo, Trondheim

19.08 Aronnesrocken, Alta

25.08 Debutuka, Tromsø

– Det er svært sjeldent at arrangører kaster seg over en artist uten at de har spilt en eneste konsert, påpeker bandets manager i Brilliance, Ruben Nesse. Det viser at folk har tro på prosjektet, så for det være opp til artisten å innfri, legger han til.

Bendik har trommet sammen et solid liveband som består av Sverre Simonsen, Kristoffer Joel Høe, Michael Pedersen Jacobsen og Adrian Danielsen De involverte har allerede lang fartstid i veletablerte band som Jadudah og Ondt Blod.

Våganværingen Bendik Kajander tar ikke sommerferie og hopper i studio mellom slagene for å spille inn den nye singelen som slippes 19. August.

 

Stor pågang

To dager før konserten opplever arrangørene tidenes forhåndssalg i Ballstad til en rusfri konsert, og alt ligger til rette for at arrangementet blir en suksess, mener Kristel Pedersen i arrangørstaben.

Hovedartist og hitmaker Morgan Sulele står på scenen, mens bandet til Bendik Kajander fra Ørsnes spiller support. I tillegg er 17 år gamle Jostein Larsen fra Sørvågen hentet inn som oppvarmer, sier Pedersen.

Kommentarer til denne saken