Lyse Netter spiller på folkefesten under Arctic Race og NM i Triatlon

TIL SVOLVÆR: Lyse Netter holder minikonsert på torget i Svolvær 14. august.

TIL SVOLVÆR: Lyse Netter holder minikonsert på torget i Svolvær 14. august. Foto:

Lyse Netter kommer hjem og spiller minikonsert på torget i Svolvær onsdag 14. august. Med seg i bagasjen har de både utgitt materiale og rykende ferske smakebiter fra sin debut EP som kommer i høst. Konserten vil være gratis.

DEL

Det meldes i en pressemelding fra Lofotvekst.

«Lyse Netter» består av Endre Thesen Harnes, Øystein Falch Alsos, Isak Falch Alsos, Lars Haug Nilsen og Sverre Tollefsen Laupstad.

Sommeren 2018 ble en stor opptur for bandet med konserter på bl.a. Trænafestivalen, Trevarefest og Festspillene i Nord-Norge. Kombinasjonen av nordnorsk sommer og lettbeint nordnorsk popmusikk inspirert av 80-tallet falt i god smak både blant publikum og hos anmelderne. Harstad Tidene omtalte konserten på Festspillene som «Et friskt pust»; og skrev at; «Lyse Netter fikk publikummet i et fullsatt Karma med seg, og imponerte med et svært godt liveshow», heter det i pressemeldingen.

I mai slapp bandet sin 5. singel. «Vi lar aldri sola gå ned» er i dag spillelista på både NRK p3 og NRK P1 og skaper nordnorsk sommerstemning på radio rundt om i landet.

Melodi Grand Prix-vinner til Leknes

Også på Leknes arrangeres det konsert når Arctic Race smeller i gang.

KEiiNO, som vant den norske Melodi Grand Prix-finalen i mars i år, vil holde gratiskonsert på Leknes den 15. august.

– Vi har nå bestemt at scenen vil bli stående med ryggen mot basketballbanen. Det gjør vi på grunn av sola, og i for at det vil gi bedre ly for vind fra sørvest. Vil bruke en lastebil som bakgrunn, og bygge scenen ut ifra den, sa Rune Andreassen, som er informasjonssjef i Vestvågøy kommune, til Lofotposten tidligere i år.


Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags