To nye artister til folkefesten under Arctic Race og NM i Triatlon

Både BIRRI og Steffi Buie skal opptre under folkefesten. Det opplyser Tor Henriksen i Lofotvekst.

DEL

Da er det klart at BIRRI spiller på folkefesten på Svolvær torg, onsdag 14. august under NM i Triathlon og Arctic Race of Norway.

– BIRRI skal ha en minikonsert under folkefesten, opplyser Tor Henriken i Lofotvekst.

Låtskriver, vokalist og musiker Brita Skare Malvik er opprinnelig fra Nordvestlandet, men flyttet i 2012 til Lofoten og Svolvær. Som artisten BIRRI har hun lagd flere låter, og også spilt flere konserter lokalt.

Tidlig i mai ga hun ut sin første låta «Ten Years». Den fikk terningkast 6 i Lofotposten. I sommer har hun spilt konserter på både Bacalao, Årsteinøya, Trevarefabrikken og nå nylig på Høllafæst.

«BIRRI jobber nå mot utgivelsen av sitt debutalbum, som ventes til høsten, men førstkommer enda en smakebit fra albumet, når andresingelen «Longest wait» slippes like overdommeren.", står det i en pressemelding.

Henriksen kan også bekrefte at Steffi Buie fra Leknes også skal spille noen låter under folkefesten.

Buie har bemerket seg både blant publikum, tv-seere og mentorene i sangkonkurransen The Voice på TV2, hvor hun nådde helt til semifinalen.

I forrige uke ble det også kjent at Lyse Netter kommer hjem for å spille på folkefesten i Svolvær.

Les også:

Henrik (22) drømmer om å kunne leve av musikken, men sommeren bruker han til noe helt annet: - Jeg synes det er fint å jobbe her

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags