Brita slipper singel nummer to fra nytt album

Ny låt: Brita Skare Malvik er klar med ny singel som artisten Birri. Her fra en konsert på Svolvær torg i sommer. Gitarist Christoffer Mathisen til venstre.

Ny låt: Brita Skare Malvik er klar med ny singel som artisten Birri. Her fra en konsert på Svolvær torg i sommer. Gitarist Christoffer Mathisen til venstre. Foto:

Brita Skare Malvik fra Svolvær slipper fredag sin andre singel.

DEL

Under artistnavnet "Birri" har Brita Skare Malvik allerede gjort seg bemerket med debutsingelen "Ten Years". Låta fikk terningkast seks i Lofotposten, og har også fått spilletid på radio.

Fredag kommer singel nummer to. Låta "Longest Wait" byr på pianobasert pop-rock, og er siste singel ut før debutalbumet kommer senere i høst, opplyser hun i en pressemelding.

Den nye singelen kretser rundt utfordringene med å være i et avstandsforhold.

- Andresingelen «Longest Wait», som slippes 30. august, byr på pianobasert pop-rock med solide sekstitallsreferanser. I et dynamisk take spilt inn live i Store Studio i Bodø, forteller BIRRIs vokal og piano på vakkert vis om avstandsforholdets utfordringer, heter det videre.

Birri synger og spiller flygel på låta. Hun har med seg sitt faste band i Christoffer Nicolai Mathisen på gitar, Øyvind Gjerløw på bass og Bjørn-Sindre Barstrand på trommer.

Birri spilte i sommer både på Høllafæst i Svolvær, og på folkefesten under Arctic Race of Norway.

Send inn tekst og bilder «

Lofotposten vil fortelle om smått og stort i Lofoten, men vi rekker ikke over alt. Har vi gått glipp av noe? Du kan bidra her!

Artikkeltags