Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du se selveste Messi på Lofotposten

Amedia har sikret seg eksklusive rettigheter som gjør at du kan se fransk fotball de neste tre årene.

Amedia og Lofotposten har sikret de svært eksklusive rettighetene til å vise fransk toppfotball frem til og med sesongen 2023/24. Alle med abonnement hos oss får kostnadsfri tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.

Vår eier, Amedia, har sammen med det svenske mediekonsernet Bonnier, inngått en eksklusiv avtale som betyr at våre abonnenter de neste tre årene kan se kampene til PSG, Nice, Lyon, Marseille, Lille og de andre lagene som kjemper i den franske toppserien.

Slik ser du kampene

Du kan se kampene både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg abonnement på Lofotposten, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TVer med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.

Amedia ønsker ikke kommentere hva de har betalt for rettighetene.

De franske kampene vil bli vist i Amedias sportsportal Direktesport.no, som er tilgjengelig gjennom Lofotposten for våre abonnenter. Direktesport.no har også en egen app hvor man kan se sendingene om du har en en nyere smart-TV eller Apple TV.

Første mulighet blir søndagens kamp mellom

Oddstips og forhåndssaker hver uke

Amedias store satsing på oddstips og travtips, Sportspill, kommer til å følge fransk serie tett. Oddsekspert Fred Børre Lundberg vil hver uke levere forhåndssaker og tips til seriens mest spennende kamper.

- Fransk fotball er spennende som oddsobjekter. Det er noen klare favoritter, men samtidig mange lag som er jevne. Vi kommer til å ha tips hver uke på kampene du bør følge med på, og gi deg siste nytt om lagene før hver runde.

Kommentarer til denne saken