Gå til sidens hovedinnhold

Nå starter Adwice-karusellen opp igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha ligget i dvale siden 6. juli løpes Adwice-karusellen i gang igjen torsdag.

Det er Linken opp som er først ute. Løpet skulle egentlig arrangeres onsdag, men grunnet dårlig værmelding har arrangørene i KS Ski Lofoten utsatt konkurransen til torsdag.

– Vi har prøvd å arrangere dette løpet i dårlig vær en gang tidligere, og da måtte vi nærmest holde oss fast oppe på Linken, ler Stig Mortensen i KS Ski Lofoten.

Etter Linken opp venter Kabelvågmarka rundt, før sesongen avsluttes med Våganbølgen 17. september.

– Vi er godt fornøyd med deltakelsen så langt i år. Det er mange som bruker disse løpene som egen motivasjon, men også for å lade opp til andre konkurranser. Linken opp kan være en perfekt gjennomkjøring for dem som skal delta på Leknesløpet på lørdag, men også for High Five som går av stabelen neste helg, fortsetter Mortensen.

Han forteller at skiklubben er aktiv, men at det er utfordrende å ikke ha egen skistadion etter at den tidligere ved Kabelvåg ungdomsskole ble revet.

– I begynnelsen av september starter vi med innetrening ved barneskolen i Kabelvåg. Vi må se hvordan vinteraktiviteten blir i forhold til egne arrangementer nå som vi ikke har skistadion lengre. De to neste årene blir utfordrende for oss, sier han.

Klubben vil vurdere å lage en provisorisk stadion i Kongsmarka eller i Kabelvågmarka.

– Men vi er avhengige av tilgang på strøm og toaletter. Det er ikke bare enkelt å flytte på seg, sier han.

Kommentarer til denne saken