Nå satser de på helårsåpent

Lisa Jørgensen og Henning Leible er de nye driverne av Friisgården på Ramberg. Foto: Kai Nikolaisen

Lisa Jørgensen og Henning Leible er de nye driverne av Friisgården på Ramberg. Foto: Kai Nikolaisen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

1. oktober overtar Lisa Jørgensen og Henning Leible og de satser friskt i lokalene.

DEL

Friis-gården ligger midt i Ramberg sentrum og eies av en stiftelse. De senere årene har kafe- og overnattingsstedet hatt åpent kun i sommersesongen.

Fra 1. oktober blir det helårsåpent.

- Det blir kafedrift, overnatting og bardrift som vi skal satse på, og vi skal holde åpent hele året. Vi håper også å utvikle et vist samarbeid med Ramberg gjestegård slik at det hele tiden er et tilbud på Ramberg, sier Lisa Jørgensen og Henning Leible som skal stå for driften.

- Vi er blitt veldig godt mottatt og alle er glad for at det skjer noe på Ramberg også utenom sommersesongen, legger de to til.

Selv om de offisielt overtar 1. oktober så blir det åpent denne og neste fredag.

- I anledning Arctic Kite Camp på Ramberg foretar vi en liten tyvstart. Disse to fredagene viser vi filmen «Nord for sola» og vil ha åpen bar, sier Lisa.

LES OGSÅ: Et kiteløft for reiselivet

Lofotposten har tidligere skrevet om at de to skal etablere Lofoten Fiskarheim i Skjelfjord der de også bor.

- Det arbeidet fortsetter, men det er mye papirarbeid, sier Lisa som vil drive Friis-gården, mens Henning tar seg av planene i Skjelfjord.

- Friis-gården er en unik plass og vi har mange planer som vi håper å få satt ut i livet. Veien blir litt til mens vi går, sier de to som nå overtar driften av Friis-gården på Ramberg.

Artikkeltags