Amfi Svolvær skifter navn og blir del av ny kjøpesenterkjede

Nytt navn: AMFI Svolvær bytter navn til Alti Svolvær i høst.

Nytt navn: AMFI Svolvær bytter navn til Alti Svolvær i høst. Foto:

Kjøpesenteret i Svolvær får sammen med 15 andre sentre i Norge nytt navn fra i høst.

DEL

Tidligere i år ble det klart at Thon Eiendom gikk ut på eiersida i blant annet Amfi Svolvær. Senteret er nå en del av en ny gruppering kjøpesentre ledet av Løseth-konsernet med base i Surnadal.

Fra Amfi til Alti

Nå får senteret i Svolvær sammen flere andre tidligere Amfi-senter det nye navnet Alti.

– Vi samler oss under et felles merkenavn for å stå sterkere og ha en tydelig profil i markedet, sier adm.dir. Lars Ove Løseth i LL Drift AS i en pressemelding på senterkjedens nettsider.

Lars Ove Løseth er sønnen til kjøpesentergründer Lars Løseth. E24 omtalte i går at Lars Ove Løseth tar over styringen av kjøpesenterkonsernet fra faren. Det nye navnet skal ha flere betydninger.

– Det nye navnet spiller både på at vi alltid skal ha kunden i fokus, samtidig vil vi få fram at kjøpesentrene våre skal ha «alt i», det vil si at det ikke lenger bare er varehandel, men mye mer enn det, sier daglig leder og medeier Lars Ove Løseth (26) til E24.

I pressemeldinga fra kjøpesenterkjeden viser man også til at merkenavnet Amfi tilhører Thon Eiendom.

- Det er etter hvert naturlig å markere et skille mellom selskapene, opplyser Løseth.

Kjøpesentrene til Alti forvaltes av LL Drift AS. Overgangen til nytt navn skal skje i høst, da vil det i følge kjøpesenterkjeden komme opp nye skilt og ny markedsføring på sentrene.

Spent senterleder

Senterleder Trine Walhdal i Svolvær er fornøyd med endringen, og den nye kjøpesenterkjeden hun og butikkene i senteret nå er en del av.

- Jeg ser utelukkende positivt på dette. Vi er sammen med en utrolig flott gjeng nå videre, jeg er både entusiastisk og spent på dette, sier hun.

Kjøpesenteret i Svolvær får ny logo og nytt navn 9. september i år.

Løseth-konsernet var sammen med Thon tidligere største eier i Amfi Svolvær, gjennom det felles selskapet LOT Eiendom AS. Nå er Løseth hovedaksjonær i kjøpesenteret. Cetho Eiendom i Svolvær er fortsatt inne på eiersida med 33 prosent gjennom datterselskapet Svolvær Eiendom AS.

I en tidligere utgave av denne saken kom det uheldigvis med en feil bildetekst fra en tidligere sak om parkeringsordningen ved senteret. Lofotposten presiserer at det ikke har skjedd endringer i parkeringsreglene ved Amfi i Svolvær.

Les også: AMFI-sjefen fornøyd med økning i 2018, selv med nedgang i desember: – Vi er svært godt fornøyde med veksten

Les også: Thon er ute på eiersida i kjøpesenteret: - Vi har stor tro på Lofoten og Svolvær, sier den nye hovedaksjonæren

Artikkeltags