Hovdan AS kjøper opp aksjene i Ramberg Elektro AS

Hovdan AS har inngått avtale med aksjonærene i Ramberg Elektro AS om kjøp av 100 % av aksjene i selskapet. Det kommer frem i en pressemelding mandag ettermiddag.

DEL

Ifølge avtalen overdras aksjene fra 01.01.2020, står det videre.

Hovdan AS har hovedkontor på Gravdal, og har Vestvågøy som sitt største og til nå viktigste marked.

- Vi ønsker å styrke vår posisjon i Vest-Lofoten. Nå får vi muligheten til dette ved å overta et etablert selskap med godt renommé, og med en strategisk lokalisering i forhold til aktivitet i Vest-Lofoten, sier Rune Hovdan, daglig leder i Hovdan AS.

Ramberg Elektro AS skal fortsatt ha sin base på Ramberg med de samme ansatte som i dag.

- Vi er glad for å bli en del av et firma med solid kompetanse, noe som vil være en styrke både for våre kunder og ansatte, og for en positiv utvikling av selskapet, uttaler styreleder Kristian Lennertsen og daglig leder Jørgen Johansen i Ramberg Elektro AS i pressemeldingen.

Lofotkraft Holding AS eier 75 % av aksjene i Hovdan AS. De er også godt fornøyd med avtalen.

- Hovdan AS er et selskap som driftes svært godt, og som har levert gode resultater over år, sier Arnt Winther, direktør i Lofotkraft Holding AS.

- Avtalen med aksjonærene i Ramberg Elektro AS vil bidra til at Hovdan AS utvider markedet vestover, og gjøre selskapet enda bedre rustet til å møte konkurransen i installasjonsbransjen framover, fortsetter Winther.

Artikkeltags