Nå er det klart hvem som kjøper eiendommene til Skarvik

Det er nå klart at det er E i Nord som skal kjøpe eiendommene til Skarvik AS i Vestfjordgata 96 i Svolvær. (f.v: Thor Drechsler, Marius Løken og Tommy Wårheim Seim)

Det er nå klart at det er E i Nord som skal kjøpe eiendommene til Skarvik AS i Vestfjordgata 96 i Svolvær. (f.v: Thor Drechsler, Marius Løken og Tommy Wårheim Seim) Foto:

E i Nord kjøper eiendommene til Skarvik AS i Vestfjordgata 96 i Svolvær.

DEL

Eiendommene ligger ved foten av Svinøyabrua i Svolvær.

– Vi har lenge vært klar for å selge dette området da vi ikke ønsker å drifte på 2 steder. Dette ble dyrt og lite effektivt. Hallen som var den største av sitt slag i Nord-Norge tar vi etter hvert med oss til Osan, sier Marius Løken, Daglig leder hos Skarvik AS, i en pressemelding.

Løken er fornøyd med at salget blir til en lokal aktør og har stor tro på at E i Nord blir å utvikle området til noe positivt for Svolvær som vil gi lokale ringvirkninger.

Overtakelsen vil skje i løpet av vinteren.

– E i Nord har en offensiv strategi for å øke porteføljen av næring- og utviklingseiendommer i Nord-Norge. Dette kjøpet er et ledd i denne strategien og et signal om at vi fortsatt har sterk tro på Nord-Norge. Kjøpet av Vestfjordgata 96 er viktig for oss, Svolvær er vår hjemby og vi ønsker å være med å utvikle byen sier Thor Drechsler, eier av E i Nord.

– Drechsler har det siste året kjøpt flere eiendommer i Nord-Norge. Beliggenheten til tomten er veldig bra og vi ønsker å utvikle området i et langsiktig perspektiv. I første omgang vil vi pusse opp og skaffe nye leietakere i de ledige lokalene. Vi tror bygningsmassen passer for mange forskjellige typer aktører og vil starte jobben med å fylle lokalene så snart vi har overtatt lokalene. Svolvær har fremdeles et stort potensial og vi tror på fortsatt stor vekst i regionen, kommenterer eiendomssjef Tommy Wårheim Seim.

Les også:

Artikkeltags