Gå til sidens hovedinnhold

Nå får Ann-Helen reise til USA i ny kåring

Shell-Svolvær gikk helt til topps i Budapest

Artikkelen er over 4 år gammel

I Svolvær ligger landets beste bensinstasjon i Shell-familien.

Under en kåring i forbindelse med Shell Awards i Budapest i helgen, ble stasjonen i Svolvær kåret til «Årets Shell-stasjon i Norge.

– Utmerkelsen var en svært hyggelig overraskelse. For meg var det helt utrolig at vi i Svolvær skulle gå helt til topps. Men vi har hatt et fantastisk år i 2016. Vi har økning på det meste på stasjonen. Dette er nok grunnen til at vi ble kåret til Årets Shell-stasjon i Norge, sier daglig leder Ann-Helen Lie til Lofotposten.

Ifølge pressekontakten til Shell ble det full jubel i salen da Svolvær-stasjonen ble ropt opp som vinner.

Fjoråret ble ifølge Shell preget av en sterk konkurranse blant alle Shell-stasjonene.

Butikksjef og daglig leder sier at prisen er en gest til alle åtte medarbeiderne på Shell-stasjonen i Svolvær.

– Vi hadde en flott år i fjor med gode tall hele veien. Mye av dette vil jeg tilegne mine medarbeidere som står på dagen lang for å yte service til våre fantastiske kunder. Det kan høres ut som en klisje, men uten de fantastiske menneskene jeg omgir meg med ville dette aldri gått veien. Jeg er veldig stolt av alle sammen, sier Ann-Helen Lie.

 

Det var en rekke stasjoner som kjempet om tittelen gjennom de fire kvartalene som var delmål i konkurransen.

Hele 83 stasjoner har vært inne på topp 10 i de fire kvartalene som har avgjort konkurransen i løpet av 2016.

24 stasjoner plasserte seg på topp 10 i 2 av kvartalsresultatene, mens fire klarte å innhente topp ti plassering i hele tre kvartaler.

Dette var Shell Ulsteinvik, Shell/7-Eleven Bekkelaget, Shell/7-Eleven Drotningsvik, og Shell/7-Eleven Steinkjer. Men det var kun en stasjon som har vært med på topp 10 i alle de fire kvartalene. Og det var Shell-Svolvær.

 

– Stasjonen hadde en tosifret økning på drivstoffvolum. De hadde salgsvekst i butikken som gikk langt over gjennomsnittet for kjeden, og de scorer full pott på god kundebehandling, begrunnet juryen da de kåret Shell Svolvær til Årets stasjon, på årets Shell Awards.

Den landsdekkende kjeden sier at mange av deres stasjoner er møteplasser i lokalsamfunnene der de er plassert, og sikrer tilstedeværelse for folk der de bor og ferdes.

 

Som vinner får representanter fra Shell Svolvær delta på den internasjonale Shell Awards i New York.

Kommentarer til denne saken